ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

24 Σεπ 2011

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

 
Δείτε το λινκ παρακάτω
και υπογράψτε, έστω και αν το θέμα εξετάσθηκε πρόσφατα στη Χάγη, για τους αθάνατους του Διστόμου.
Ακολουθούν και άλλες δίκες.

Προσοχή: Αμέσως μετά το κλικ που θα κάνετε υπογράφοντας , θα σας σταλεί εμαιλ , στη διεύθυνση που θα δηλώσετε.
 
 Για να μετρήσει η υπογραφή σας πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που θα βρείτε  στο εμαιλ.ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
 ΣΧΟΛΙΟ: Είναι λογικό ο καθένας να σκεφτεί "Ναι... κι΄αν υπογράψω, τι έγινε; Θα μας πληρώσουν οι Γερμανοί;" Δυστυχώς κι΄εγω δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά έχουμε την ηθική υποχρέωση να το κάνουμε!! Είμαστε υποχρεωμένοι να το ζητήσουμε!!! Αν δεν μπορούμε ούτε να πατήσουμε δύο κλικ σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς τις χιλιάδες των νεκρών Ελλήνων, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να εξαφανιστούμε κι΄εμείς και το DNA μας...Agapitoi Synpatriotes
FYI/Comments

Dr Demosthenes Kostas
Greenwich CT USA
=================================
Μη Παρακαλώ  Σας  Μη  ξεχνάτε την Χώρα Μας
Οδυσσεας Ελυτης

Αγαπητοί Φίλοι,
Όπως αναφέρεται παρακάτω  από το EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:   Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
 
Παρακαλώ  ζητήσετε  από φίλους και γνωστούς σας να πάνε στο

http://www.greece.org/blogs/wwii/

και να υπογράψουν το Αίτημα μας που ζητά από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.
 Ευχαριστώ πάρα πολύ,


REMINDER:Please Sign the Petition for WW-II German Reparations to Greece
and Pass it to others to sign! Everybody is eligible to Sign;Relatives, Friends, Need not be Greek to Sign! etc

Please go to
 http://www.greece.org/blogs/wwii/

to read the full petition
(short | long) and the supporting material.

We will greatly appreciate your signature on this petition requesting the German
 government to honor its... long-overdue obligations to Greece by repaying the
forcibly obtained occupation loan, and by paying war reparations proportional to
the material damages, atrocities and plundering committed by the German war
 machine during World War II.
EΘΝΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-----------------------------------------------------------------------
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
 Η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις και  το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.
 Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών  επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη  χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.
 Η μέχρι τώρα παθητική,δυστυχώς,στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική.
Είναι απόλυτη ανάγκη, από σήμερα,οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Οικονομικών,τουλάχιστον,να παρακολουθήσουν αυτή την πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.
 Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο,για τα θύματα του Ναζισμού,αλλά,επι τέλους θα καταδείξει στους Δικαστές της Χάγης και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφαστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.
 Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης,στις σημερινές συνθήκες,έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.
Για το Εθνικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος  Μανώλης Γλέζος

1 σχόλιο: