ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

22 Σεπ 2011

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ??????????



«Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και δεν πάρουμε την επόμενη δόση, τότε την επόμενη μέρα δε θα υπάρχουν λεφτά για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις»
Αυτό ισχυριζόταν σύμπας ο πολιτικοδημοσιογραφικός συρφετός προκειμένου να απενοχοποιήσει μια ακόμη πράξη κορυφαίας εθνικής υποτέλειας

από την πράσινη κυβέρνηση της μαύρης «φούντας»
Να θυμίσουμε μήπως κι εκείνους τους «αγωνιστές» του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ, που δε τους πήγαινε η καρδιά να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο γιατί δε θα μπορούσαν λέει να επωμιστούν το φορτίο της ανυπαρξίας χρημάτων για τους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων???
Θέλετε να δείτε τώρα όλους αυτούς τους πατριωταράδες που μάτωναν υποκριτικά, για την εθνική μας σωτηρία, να αυτοδιαψεύδονται με τον πιο τραγικό τρόπο???
Απλό και εύκολο...
Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη βαθυστόχαστη ανάλυση του κ. Παντελή Καψή στο σημερινό «ΒΗΜΑ»,  σχετικά με την αβανταδόρικη επικοινωνιακή φούσκα του Παπασπύρου για την «απεργία» των εφοριακών από τη διαδικασία είσπραξης φόρων (για την οποία κάνουμε εκτενή αναφορά ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ, δείτε τι βρήκε να πει αυτός ο απίστευτος άνθρωπος:
«Στη χθεσινή ατυχέστατη παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Δ. Παπασπύρος ξέχασε μια πολύ μικρή λεπτομέρεια:
Ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι και εν ενεργεία, πληρώνονται από τους φόρους. Τα μισά περίπου φορολογικά έσοδα αφορούν συντάξεις και μισθούς του στενού δημόσιου τομέα χωρίς να υπολογίζονται οι ελλειμματικές ΔΕΚΟ και τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα που εξαρτώνται -και για τη μισθοδοσία τους- από τον δημόσιο κορβανά.»

Τι λέτε ρε παιδιά???
Από τους φόρους πληρώνονται οι άνθρωποι και όχι από την πέμπτη δόση που αν δεν παίρναμε δε θα είχαμε λέει λεφτά την επόμενη μέρα για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις??? Γι αυτό δεν προσπαθούσατε να μας πείσετε τόσο καιρό??? Τι άλλαξε ξαφνικά??? Πω πωωω!!!

Τι ματαξαναλέτε ρε παιδιά???

Ότι οι λιγότεροι από τους μισούς φόρους αρκούν για την πληρωμή όλων αυτών των υποχρεώσεων, και οι υπόλοιποι μισοί περισσεύουν, και ότι θα μπορούσαν να επενδυθούν στοιχειωδώς στην ανάκτηση της στοιχειώδους μας εθνικής αξιοπρέπειας που φτηνοπουλήθηκε βιαστικά στους διεθνείς νταβατζήδες??? Και τότε γιατί τόσον καιρό το δίλημμα «Μεσοπρόθεσμο ή Θάνατος» είχε την τιμητική του??? Ξανά Πω πωωω!!!

Δηλαδή ρε παιδιά…

Τόσο καιρό μας δουλεύατε χύνοντας μαύρο δάκρυ για τη χαροκαμένη μας πατρίδα που δε θα σωζόταν - όπως λέγατε - χωρίς το δεκανίκι της μεσοπρόθεσμης υποτέλειας??? Ρε για κοίτα παραμύθι που φάγαμε οι άνθρωποι!!!

Ας σοβαρευτούμε όμως…

Το βέβαιο είναι ότι και αύριο αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίζει απτόητη το θέατρο του κοινωνικού εκβιασμού και της μαζικής πολιτικής εξαπάτησης…
Το βέβαιο είναι ότι και αύριο τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα κάποιων συνδικαλιστών, θα επιστρατεύονται προκειμένου να διευκολύνουν τις επιλογές παράδοσης του φοροεισπρακτικού μηχανισμού στους τραπεζικούς νταβατζήδες…
Το βέβαιο είναι ότι και αύριο κάποιοι Καψήδες ( οι όποιοι Καψήδες ) θα βαράνε μια στο καρφί της δημοσιογραφίας και μια στο πέταλο του καιροσκοπισμού, κι όποιον πάρει ο χάρος…
Και αυτό το παραμύθι θα συνεχίζεται όσο αυτός ο λαός δε θα αποφασίζει πως μόνο αν πάρει στα χέρια του τις τύχες του τόπου του και την αξιοπρέπειά του, θα σταματήσουν να την κουρελιάζουν ασύδοτα οι πολιτικοί και οι κοντυλοφόροι που σχεδίασαν και στήριξαν με τη στάση ή με την πένα τους τις επιλογές της εθνικής τραγωδίας.
Tο είδα         http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/08/blog-post_7050.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου