ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

12 Σεπ 2014

ΑΛΗΘΕΙΕΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ   Α Α Α  http://triaalpha.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html#more





Η επίσημη πρόσκληση και του Προέδρου της ΠΟΕΣ κ. Α. Τσουκαράκη να παραστεί στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα  στην Θεσσαλονίκη,  ουσιαστικά νομιμοποιεί την συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στελεχών των ΕΔ, από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρά την επίμονη άρνηση της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ να αποδεχθεί τα γεγονότα.

                                           ΠΟΕΣ.

    Όσα αρνητικά και να θέλει κάποιος να τους προσάψει, καλοπροαίρετα ή και κακοπροαίρετα, ΟΦΕΙΛΕΙ να αναγνωρίσει ότι δημιούργησαν κοσμογονία για τα Ελληνικά δεδομένα στις Ένοπλες Δυνάμεις, δίνοντας μάλιστα παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλες εργασιακές ομάδες  ανθρώπων.
    Ακόμη και τις ποινές που τους επιβλήθηκαν, τις
 μετέτρεψαν σε ισχυρό ράπισμα προς ένα σύστημα το οποίο αναγκάσθηκε να αλλάξει το Νόμο για να καλύψει την αμηχανία και αστοχία του.

     Πέραν όμως της ΠΟΕΣ, ουδείς δικαιούται μέχρι σήμερα να ομιλεί για ουσιαστικό διεκδικητικό αγώνα!

     Ούτε οι «χρυσοφόροι θεσμικοί», που παρότι συμμετείχαν «εκόντες άκοντες» στην αναιρετική διαδικασία του ΣτΕ,  και στη συνέχεια χάθηκαν στις συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη.

    Ούτε η άλλοτε πρωτοπόρος  ΑΝΕΑΕΔ, που μετά την επικράτηση των «επαναστατικών δυνάμεων!», μάλλον μπέρδεψε τις επαναστάσεις και έχασε το δρόμο.

    Ούτε βέβαια η ΠΟΣ των τάξεων της ΣΣΕ και των Συνδέσμων του ΣΞ, που ελέω Κωσταράκου θεωρεί ότι πήρε το κυβερνητικό «χρίσμα», με αποτέλεσμα να κάνει επαφές με επιλεγμένους κυβερνητικούς παράγοντες, «ανακαλύπτοντας» λάθη, ενώ οψίμως επιτίθεται στην ΕΑΑΣ, με τη συνδρομή και συνεργασία του γνωστού αποπεμφθέντος τέως προέδρου του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ στη Λάρισα, για τον οποίο μάλιστα φημολογείται ότι ετοιμάζεται και κάποιος «ιδιαίτερος» ρόλος σε κυοφορούμενα σχέδια.

     Η  ΠΟΕΣ είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος της κυβέρνησης, που μάλλον ανέμενε μηδενικές αντιδράσεις από τους στρατιωτικούς και ήρθε απροετοίμαστη αντιμέτωπη με ένα κύμα «αντίστασης» που χρησιμοποιεί απολύτως νόμιμα και συνταγματικά «αντίμετρα» στις κυβερνητικές επιθέσεις. Ο πονοκέφαλος  δε  εντείνεται, μετά την πρόσκληση του Κου Τσουκαράκη να παραστεί στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ως εκπρόσωπος επίσημου φορέα.

   Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και η οργή και αγανάκτηση των στρατιωτικών κλιμακώνεται σε ένα εκρηκτικό μίγμα, με παράλληλη ενδυνάμωση των Ενώσεων. Αυτό, μπορεί να σταματήσει ή με διάλυση των Ενώσεων ή με χειραγώγηση.

   Ήδη πρόσφατα είδαμε δημοσιεύματα και κινήσεις που δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο εξουδετέρωσης των Ενώσεων “εκ των έσω”..................................
..............................................
Ολόκληρο το άρθρο   http://triaalpha.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html#more


1 σχόλιο:

  1. Εχουν Σπουδασει την Εξουσια,μεχρι και ΒΑΜΠΙΡ μπορουν να γινουν οι Ανεπαγγελτοι για Παρτη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή