ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

8 Απρ 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ...


                                                                               
                                                                                                        Αθήνα 7/4/2013
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Μετά τις δυναμικές, μαζικές κινητοποιήσεις των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και αυτών που ήδη προγραμματίζονται, αποτέλεσμα της εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών,  γινόμαστε θεατές μιας απροκάλυπτης προσπάθειας της 

στρατιωτικής ηγεσίας να τρομοκρατήσει  τα εν ενεργεία στελέχη,  ποινικοποιώντας τις ενέργειές  τους,  με πρόθεση να τα πειθαναγκάσει στην υιοθέτηση μιας διεκδικητικής «αφωνίας».  

Φορείς που συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο Δράσης (ΣΟΔ), αλλά και άλλοι φορείς   έκφρασης και διεκδίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, δηλώνουν ότι πρακτικές σαν αυτές είναι αυταρχικές και παράνομες. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι το κουκούλωμα των τεράστιων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουν τα εν ενεργεία στελέχη, με άμεσο καταστροφικό αντίκτυπο και στο αξιόμαχο των υπηρεσιακών τους φορέων.    

Ειδικότερα καταδικάζουν οποιαδήποτε πειθαρχική δίωξη κατ’ αυτών που συμμετέχουν στο ΣΟΔ, μέσω των νόμιμα συγκροτημένων φορέων τους, δηλώνοντας δε ταυτόχρονα ότι μ’ αυτές τις πρακτικές, πλήττεται βάναυσα η μαχητική, η συλλογική και η διεκδικητική τους έκφραση. 

Δηλώνουν, ότι οι παραπάνω ενέργειες που έχουν σκοπό τη διάσπαση, τον εκφοβισμό, την παρεμπόδιση και τελικά την αναστολή των κοινών μας μαζικών διεκδικητικών κινητοποιήσεων, δεν θα περάσουν. Αντίθετα δυναμώνουν, οπλίζοντας με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα, τον αγώνα των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών, σε ένα κοινό, αποτελεσματικό και διεκδικητικό αγωνιστικό μέτωπο, μέχρι να ηττηθεί η πολιτική του αυταρχισμού, της φτωχοποίησης και της υποδούλωσης της ελληνικής κοινωνίας.

                                             ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΑΝΕΑΕΔ)
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΕΑΠΣ)
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΕΣΜΑ)
ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΛΣ)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΥΑ (ΣΑΣ/ΣΤΥΑ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου