ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

22 Αυγ 2012

LAST WARNINGΑΝΕΑΕΔ ΧΑΝΙΩΝ: 

 Συμμεριζόμενη  την αγανάκτηση και την αγωνία όλων η ΑΝΕΑΕΔ θέλει να ενώσει την φωνή της μαζί σας και να σας ενημερώσει ότι σήμερα θα συμμετάσχει στην σύσκεψη η οποία θα γίνει 
μετά πρωτοβουλία του ΣΥΣΜΕΔ.

Θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για τις ΕΑΑ (ΝΠΔΔ) να αποδείξουν ότι τόσο καιρό εμείς καταλάβαμε λάθος. Ότι τελικά είναι μαζί μας, και ότι μάχονται για την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά μας.
Δυστυχώς όμως φοβόμαστε  ότι δεν θα υπάρξει ανταπόκριση.
Το ΔΣ της ΑΝΕΑΕΔ έχει πάρει απόφαση να συγκεκριμενοποιηθούν οι μορφές αντίδρασης και να σταματήσουμε πλέον το αρχαίο και δημοφιλές παιχνίδι του "παππά".

Η ΑΝΕΑΕΔ θα προσπαθήσει η κίνηση να είναι ενωτική, αλλά εάν αυτό σαμποταριστεί θα προχωρήσει έστω και μόνη της. Μόνη της αλλά με πλήρη ρήξη με το κατεστημένο.

Δεν είναι δυνατόν παραμονή της συνάντησης αυτής να προηγείται στα σκοτεινά σύσκεψη των ΕΑΑ με όλο το επιτελείο του ΥΕΘΑ και να ανακοινώνονται οι περικοπές στο μέρισμα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο για την διάσωση των ΜΤ.

Εσείς απλά ξεχυθείτε και αρχίστε την ενημέρωση ΑΝΕΑΕΔΙΤΩΝ και μη οτι τώρα αρχίζει ο "πόλεμος" και έχουμε όλοι υποχρέωση έναντι των παιδιών μας και των νεοτέρων να ριχτούμε στη μάχη και να πέσουμε ηρωικά αν χρειαστεί.
Έγραψε το μέλος της ΑΝΕΑΕΔ  Μ. Σαρτζετάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου