ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

15 Μαΐ 2012


Ποιος σας έδωσε τέτοια εντολή;
 
 "Σας ερωτώ, εσάς τους Εκλαμπρότατους και μεγαλόγνωμους πολιτικούς της Ελλάδος αρχή και τέλος. Αν ήρθατε από καλωσύνη σας να μας φωτίσετε, να μας λευτερώσετε, γιατί να χυθούν αυτά τα αίματα όπου χύθηκαν και η πατρίδα να είναι εις την κατάστασιν οπού είναι ως την σήμερον, και να γένη αυτείνη η δυστυχία γενικώς εις τους τιμίους ανθρώπους; Και να θέλουν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ρούσοι, οι Αουστριακοί ή άλλο κράτος να μας κυβερνήσουν με το μέσον το δικό σας;".
Γιάννη Μακρυγιάννη: 

Αλαλούμ και  αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης, με πρωταγωνιστικό ρόλο της προεδρίας της Δημοκρατίας. Τα όσα συμβαίνουν  δείχνουν ανικανότητα για διακυβέρνηση.
Με πλεονέκτημα το εύπλαστο της Ελληνικής γλώσσας προσπαθούν πάλι να δημιουργήσουν  μια Κυβέρνηση τεχνοκρατών/προσωπικοτήτων που κανείς Έλληνας  δεν είχε στο μυαλό του όταν πήγαινε στις 6 Μαΐου να εξασκήσει το( υπέρτατο χρέος προς την Δημοκρατία) μην πω τίποτα
Η μεγαλύτερη απόδειξη ξεπεσμού και αδυναμίας του πολιτικού κόσμου, που είπε και κάποιος πολιτικός…..
Εμείς κύριοι πολιτικοί ψηφήσαμε καλώς ή  κακώς  ΕΣΑΣ.  Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε  και να βρείτε τα ελάχιστα κοινά για το καλό της πατρίδος; Έχετε μεγάλο πρόβλημα. 
Οδηγήσετε λοιπόν την χώρα ξανά σε  εκλογές.
Αυτή την φορά όμως  θα σας κρίνουμε αυστηρότερα, με δεδομένο ότι παρ’ όλο που λέτε ότι μιλάτε την Ελληνική γλώσσα δεν μπορέσατε να συνεννοηθείτε.
Τελειώνετε λοιπόν με τα πονηρά τερτίπια σας ξεπερνώντας κάποια τεχνικά νομικά εμπόδια.
            Άιντε.... γιατί ο πρόεδρος κουράστηκε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου