ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

11 Νοε 2011

Φρέσκο γράμμα σε Μπεγλίτη‏Φρέσκο γράμμα σε Μπεγλίτη: Παρακαλώ να ενημερώσετε τον συμπατριώτη μου απερχόμενο Υπουργό, για το παρακάτω βίντεο το οποίο έφτιαξε με πολύ μεράκι, ένας εξαίρετος συνάδελφος...

Τον προτρέπω να το δεί, και μαζί με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, να παραδώσει και το συγκεκριμένο Βίντεο στον νέο Υπουργό, για να μην πέσει και αυτός στα ίδια εγκληματικά λάθη όπως ο απερχόμενος. Αυτό το βίντεο κύριοι, πρέπει να είναι μπούσουλας για όλους τους πολιτικούς προϊστάμενους του ΥΕΘΑ.
Παρακαλώ πολύ, διαβιβάστε στον πρώην Υπουργό Εθν. Αμύνης, τα παρακάτω λόγια μου, ώστε να τα βάλει βαθιά στο μυαλό του. Ο στρατιωτικός ΔΕΝ είναι Εθνικιστής, ΔΕΝ είναι ακραίος, ΔΕΝ είναι Αυτιστικός, ΔΕΝ είναι Δημόσιος Υπάλληλος, ΔΕΝ ήταν στην γνωστή "παλιοπαρέα", οπότε ΔΕΝ "τα έφαγε μαζί με τον Πάγκαλο", αλλά είναι Δημόσιος Λειτουργός που υπηρέτησε και υπηρετεί δεκάδες χρόνια την πατρίδα. Πάνω απ όλα όμως, ο Ελλην Στρατιωτικός είναι γνήσιος πατριώτης (πράγμα σπάνιο στις μέρες μας) και εφόσον χρειαστεί, πάλι θα ξαναβρεθεί στις Θερμοπύλες.
Υπουργέ θα ήμουν μεγάλος ψεύτης άν σου έλεγα ότι δεν χαιρόμαστε όλοι που φεύγεις. Ακόμα περισσότερο βέβαια, θα είμασταν χαρούμενοι, εάν δεν υπήρχες ποτέ σε αυτή την θέση. Δεν πειράζει όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέμε στα μέρη μας. Εγώ σαν απόστρατος, μπορώ απλώς να κάνω 2 πραγματάκια: 1ον) να ευχαριστήσω την καλή μας τύχη που έμεινες μόνο λίγους μήνες σε αυτό το νευραλγικό Υπουργείο και φυσικά 2ον) να προσπαθήσω πάσει δυνάμει όπως λέμε στο Πολεμικό Ναυτικό, να ΜΗΝ ξαναεκλεγείς ποτέ στα μέρη μας.

Μετά τιμής
Συνέλης Παντελής
Αξιωματικός ΠΝ εν αποστρατεία. 
 http://goladas.blogspot.com

1 σχόλιο: