ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

25 Ιουλ 2011

Ενίσχυσης πόρων Μετοχικών Ταμείων

                                                      
                              Μ  Τ  Σ

Ενίσχυση των πόρων των μετοχικών μας ταμείων με την συγκεντρωτική έκδοση πιστωτικών-χρεωστικών καρτών τύπου affinity cards (πχ VISA-MASTERCARD), από τις τράπεζες μισθοδοσίας, με επιστροφή ποσοστού από τις πραγματοποιούμενες αγορές (αλυσίδες super markets,πρατήρια καυσίμων, ειδών ένδυσης, διασκέδαση κα) στο αντίστοιχο Μετοχικό ταμείο.
Ο αριθμός των πάσης φύσεως μετόχων και μερισματούχων σε συνδιασμό με τον όγκο των μηνιαίων συναλλαγών τους εγγυάται ένα εντυπωσιακό έσοδο στα ταμεία χωρίς να επιβαρύνει το δημόσιο την κοινωνία ή εμάς τους ίδιους και κατ΄επέκταση χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις.Με το σχεδιαζόμενο απο την κυβέρνηση μέτρο ηλεκτρονικών συναλλαγών-πληρωμών των εξόδων μας , το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας θα έχει πια την δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών και το σύνολο των Ελλήνων (κατ΄επέκταση και των μετόχων-μερισματούχων ) θα συναλλάσεται ηλεκτρονικά. Ετσι δεν θα πηγαίνει χαμένο ούτε ένα ΕΥΡΩ από τις πανελλαδικά πραγματοποιούμενες οικογενειακές μας δαπάνες . Με την επιφύλαξη κάθε τεχνικού ή νομικού κωλύματος θα μπορούσε αφού αξιολογηθεί  να συμπεριληφθεί στις υπόλοιπες προτάσεις  για το θέμα της επιβίωσης των ταμείων.

εα Σχης(ΕΠ) Δημήτριος Δασκαλόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Ξαναθυμίζω την πρόταση του συναδέλφου Δημήτρη Δασκαλόπουλου για την έκδοση καρτών προς ενίσχηση των ΜΤ.
    Την θέση έχει υιοθετήσει και περολάβει στις προτάσεις τις και η ΑΝΕΑΕΔ. Ίσως είναι η καταληλότερη στιγμή για κάτι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή