ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φωτογραφίες στο blog αναρτώνται με επιφύλαξη. Εάν υπάρχουν αντηρήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email
Wellcome To Homing All Way Killer
...I am only responsible for what I say, NOT however responsible for what you understand...

6 Φεβ 2011

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ




Σκοπός  του blog  η ανταλλαγή αναμνήσεων, φωτο, και οτιδήποτε μας θυμίζει HAWK


7 σχόλια:

  1. πραγματικα μια ζωη εδω και 22 χρονια υπηρετω τα HAWK και νιωθω μεγαλη τιμη για την εμπιστοσυνη που μου δειχνουν αργοτερα θα πουμε περρισοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλυτερα μας χρονια. Ειμαι υπερηφανος που υπηρετησα στα HAWK και γνωρισα ανθρωπους σαν και εσας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπηρέτησα 25 χρόνια στον Ελληνικό στρατό,από τα οποία τα 20 στα HAWK, συνεργαζόμενος με όλους τους καλούς συναδέλφους. Όλους τους θυμάμαι με τις πιό ωραίες αναμνήσεις και τους ευχαριστώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24 XΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤFE(ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ Νο2)ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΛΩ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!ΕΠΙ 24G ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από 25 χρόνια στον Ε.Σ. και 21 χρόνια στο σύστημα HAWK νιώθω πραγματικά προνομιούχος και γεμάτος γιατί είχα την χαρά να συνεργαστώ με αξιόλογους ανθρώπους και να κάνω πραγματικούς φίλους.Οιστιγμές και τα χρόνια που πέρασα στα HAWK θα μου μείνουν αξέχαστα.Χαιρετίσματα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα έπρεπε να σκεφτούμε σοβαρά την ίδρυση ενός Σύνδεσμου Αποστράτων Αξκών Πυροβολικού Τεχνιτών HAWK (όπως έκαναν και οι συνάδελφοι του Τεχνικού)με έδρα την Θεσ\νίκη, Αθήνα, ή Χανιά, με σκοπό την ενημέρωσή μας για κοινά θέματα,για διεκδίκηση αιτημάτων μας,για φιλανθρωπικούς λόγους και για την στήριξη οικογενειών εκλιπόντων συναδέλφων μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι από ψυχής σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή